Rólunk

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő, kedves leendő Vásárlónk!

Köszönjük, hogy weboldalunkra látogatott, érdeklődése megtisztelő számunkra!

Engedje meg, hogy néhány gondolatban bemutassuk üzletünket, üzletpolitikánkat, főbb termékkínálatunkat.  A Szarvasi Húsbolt és Csemege Áruház, Szentes belvárosában, az Ady Endre és a Nagy Ferenc, közismertebb nevén, a sétáló utca sarkán található (6600 Szentes, Ady Endre utca 1.).

Üzletünk több évtizedes múltra tekint vissza, mely méltán bizonyítja létjogosultságát, és, hogy mi Önökért vagyunk! Folyamatosan figyeljük a vevőink igényeit, a piacra kerülő újdonságokat, különlegességeket, termékkínálatunkat mindég ezekhez igazítjuk!

A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen és otthonosan berendezett üzlettér fogad, az előzékeny és udvarias kiszolgálásról már nem is beszélve!

Bemutatkozásunk egy apró figyelmességgel kezdenénk, miszerint az autóval érkező vásárlóinknak, díjmentesen biztosítunk parkoló szelvényt, menyet a boltban kell kérni!

Na de lássuk akkor, hogy milyen termékeket lehet nálunk beszerezni! Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, hiszen az alapvetőnek mondható sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül, vadhúsokkal és mindenféle friss hentesáruval kedveskedünk vevőinknek! A bolt másik felében, a csemege részlegen, szintén minden alapvető élelmiszer, tejtermék, édesség, üdítő, alkoholos ital, fagyasztott termék, valamint papír és vegyi áru széles választéka található.

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon, viber-en vagy akár facebook üzenetben is! Vásárlása ellenértékét, a készpénzes fizetésen kívül bankkártyával is rendezheti, de elfogadjuk szinte az összes forgalomban lévő utalványt, ticketet, SZÉP kártyát és elektronikus cafeteria rendszert is.

Legyen Ön a következő vásárlónk, aki kedvező árakon, egy helyen mindent beszerezhet, és tesztelheti a fentiek valódiságát!

Várjuk szeretettel!

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian
X