Csapatunk

Csapatunk

member
Kata

Üzletvezető

.

Viki: 2016 óta erősítem a csapatot. Vásárólink velem a csemegepultban találkozhatnak. Nagyon szeretem a munkahelyemet, hiszen igazi csapatként tartunk össze a munkatársaimmal. Már nagyon jól összeszoktunk, jókedvűen telnek a mindennapjaink. Véleményem szerint a sikerünk titka a jókedv!

Fruzsi: 2015-ben még tanuló koromban kezdtem az üzletben dolgozni, az iskola mellett. Sokat segítettek a munkatársaim a betanulási időszakban. Jó itt dolgozni, hiszen ez egy hangulatos, pörgős munkahely, és gyakran visszahalljuk a vásárlóinktól, hogy szeretnek hozzánk járni, hiszen mindig jó szívvel fogadjuk őket.

Tomi: 2016 óta dolgozom az üzletben, a kollégám Zsolti hívta fel a figyelmemet, hogy lenne lehetőségem ebben az üzletben dolgozni. Nem okoz problémát számomra a kommunikáció, gyorsan megtalálom az összhangot a vásárlóinkkal. Jó érzés a csapat tagjának lenni.  Kitartó vagyok, és ott segítek, ahol csak tudok. Legfőbb küldetésem, hogy szebbé tegyem a vásárlóink napjait!

Zsolti: 2013 óta találkozhatnak velem a Vásárlóink a boltban, előtte is ebben a szakmában dolgoztam. A humorérzékem sok nehézségen átsegít, szerintem az elégedett vásárló mindig visszatér, és szerencsére sok ilyennel találkozunk. Nálunk mindig minden friss, és igyekszünk a vásárlói igényeknek eleget tenni. Gyakran elhangzik a kérdés a pultnál: „ma vajon mit főzzek? – mindig van ötletem, amiket a vásárlóink szívesen fogadnak.

 Erika: a kezdetek óta, 2007-től erősítem a csapatot, nagyon jól tudunk a többiekkel együtt dolgozni, ami leginkább a hozzáálláson múlik, mi szeretjük a munkánkat, ami nagy könnyebbséget jelent a mindennapjainkban.

” 2019 novemberében kerültem az üzletbe. Előtte is gyakran jártam ide vásárolni, szerettem, hogy mindenki vidám és segítőkész. Kívülről nézve irigykedtem, hogy mennyire jó lehet ebben a csapatban dolgozni, majd egy lehetőség révén én is „A CSAPAT” tagja lehetek. Nagy öröm számomra egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol egyenrangú partnerként tisztelik és szeretik egymást a kollégák.

Kata- üzletvezető

” A kezdetek óta kereskedelmi stratégiával erősítem a csapatot. Nagy öröm számomra, hogy a tapasztalataimat tovább adhatom kollégáim számára, hogy ezzel is elősegítsem csapatunk hatékony működését.

Zoli – Értékesítési tanácsadó

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian
X